Sestrinska ljubav: Konj na 13. spratu bolnice u Londonu (VIDEO)
Foto:Screenshot

Sestrinska ljubav: Konj na 13. spratu bolnice u Londonu (VIDEO)

Primjer nevjerovatne ljubavi između životinja i njihovih vlasnika stigao je ovih dana iz Londona.

Naime, djevojka Elizabet Džordan završila je u bolnici zbog zaraze bakterijom Ešerihija koli, a zbog toga što je veliki ljubitelj konja, njena sestra Kloi odlučila joj je prirediti praznično iznenađenje.

Tačnije, Kloi je organizovala dolazak konja u bolnicu, te ga je još pomoću lifta dovela do 13. sprata bolnice, na kojem se nalazi soba u kojoj leži Elizabet.

Uskoro su fotografije konja iz bolničke sobe postale viralni hit, a Kloi koja je iznenađenje objavila na Facebooku napisala je kako je izuzetno ushićena što je uspjela ispuniti sestrinu želju.

 
"Dakle, svi znamo, Lizi je strastveni ljubitelj konja, no već 13 sedmica nije vidjela nijednog. Ipak, uz pomoć prijatelja odlučili smo prirediti joj iznenađenje i na nevjerovatan način uspjeli smo dovesti konja u bolnicu u centru Londona. Prosto nevjerovatno, ali uspjeli smo Lizi ponovo vratiti miris i osjećaj konja u njenoj blizini. Srećan ti Božić, draga moja djevojko, nadam se da ćeš što prije ponovo zajahati ovog ljepotana", napisala je Kloi na Facebooku, prenosi Radio Sarajevo.
 


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.