Kreiranja animiranog GIF videa na Youtube-u?

Nova opcija

Kreiranja animiranog GIF videa na Youtube-u?

Taman kada smo pomislili da YouTube već nudi sve što bismo mogli poželjeti u domenu dijeljenja videa, stiže informacija da postoji mogućnost da će ovaj popularni servis implementirati i kreiranje animiranih GIF-ova za video koji ste odgledali.

Radi se o informaciji koja nije 100 odsto potvrđena, ali glasine govore da YouTube trenutno testira ovu opciju

Trenutno, kada korisnik klikne na “Share” taster lociran ispod bilo kog YouTube videa, prikazuju mu se tri opcije: Share (za URL), Embed (za HTML kod) i Email. Animirani GIF bi trebalo da bude implementitran u ovu listu funkcija.

Navodno, GIF će moći da se kreira korišćenjem slajdera ili timestampa, a trajaće šest sekundi, prenosi Benchmark.rs.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.