Zamijenite torbe praktičnim i modernim rančevima
Ilustracija

Hit ove sezone

Zamijenite torbe praktičnim i modernim rančevima

Ranac je detalj kome su dizajneri ove sezone posvetili posebnu pažnju - najviše dominiraju jednobojni modeli, ali aktuelni su i oni u više boja ili sa printom.

U mnogim modnim kolekcijama dominiraju i detalji kojima su dizajneri ove sezone posvetili posebnu pažnju. Naročito se ističu torbe koje se savršeno uklapaju uz različite stilove. Ovog ljeta, sam vrh modne lestvice zauzeli su rančevi različitih dimenzija i oblika. 

Ove modele naći ćete u većini modnih linija za mlađe i starije. Izrađeni su od platna i kože, ili u kombinaciji materijala. Najviše dominiraju jednobojni modeli, ali, aktuelni su i oni izrađeni u više boja ili sa printom. U raznovrsnoj ponudi možete naći i rančeve idealne za svečane i poslovne prilike koji se odlično uklapaju uz poslovni stil.

 

 

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.