Snimljeni dok su imali seks na poslu (VIDEO)

Uhvaćeni na djelu

Snimljeni dok su imali seks na poslu (VIDEO)

Dva agenta za nekretnine su odlučila da jednu kuću iskoriste za svoje ljubavno- seksualne susrete. Postavljene sigurnosne kamere uhvatile su agente u intimnim trenucima, a vlasnici su odlučili da snimke puste u javnost.

Ričard i Sandra Viner su odlučili da prodaju svoju kuću u Nju Džersiju i taj posao su prepustili agentima za prodaju nekretnina, Robertu Lindseju i Žan Mari Felanovoj, koji su je iskoristili za ljubavno gnezdo. 

Njih dvoje su obećali da će kuću uspjeti da prodaju za 650 hiljada dolara. Umjesto toga, povećali su vrijednost kuće iznad njene tržišne vrijednosti, da bi onemogućili prodaju i iskoristili je za seksualne sastanke. 

Sigurnosne kamere postavljene u kući snimile su agente u intimnim trenucima, više od deset puta. Na video-snimcima se vide strasne scene, ljubljenje i skidanje odjeće, prije odlaska u sobu. Vlasnici tvrde da je njihova kuća postala jeftini motel i tužili su agente zbog štete koju su im nanijeli. 

Lindsej i Felan su sada podigli protiv tužbu, tražeći milion dolara i optužujući vlasnike da su ih ucjenjivali snimcima. Ljutiti Vinerovi su odlučili da snimke puste u javnost da bi kaznili agente i traže odštetu za ugrožavanje privatnosti, pretrpljeni stres i kršenje ugovora.

(Telegraf)