Šimun: Institut Igalo nema alternativu i ima višestruki značaj
Institut Simo Milošević, Igalo

"Deblokada računa Instituta Igalo prvi veliki korak ka rešavanju kompleksnog problema"

Šimun: Institut Igalo nema alternativu i ima višestruki značaj

Deblokada računa Instituta Igalo je prvi veliki korak ka rešavanju kompleksnog problema Instituta koji smo zatekli, rekao je ministar zdravlja Vojislav Šimun.

"Pod vođstvom premijera Milojka Spajića, Vlada Crne Gore je pokazala izuzetnu umješnost, što je rezultiralo ovom povoljnom viješću. Ipak, ovo je samo privremeno rešenje. Sledeći korak je plan restrukturiranja, koji će biti donesen nakon duboke analize i konsultacija s međunarodnim stručnjacima. Institut Igalo nema alternativu i ima višestruki značaj – zdravstveni, regionalni, socijalni i obrazovni. Vlada stoji iza Instituta Igalo, zaposlenih i pacijenata, jer ove medicinske procedure baš takve mogu da budu ostvarene jedino u Institutu, a veliki broj korisnika su upravo naša djeca i građani", rekao je Šimun. 

Izrazio je nadu da će institut zasijati punim sjajem.

"Siguran sam da ćemo za šest mjeseci doneti kvalitetno rešenje, izaći iz krize i osigurati da Institut Igalo zasija punim sjajem, kao što zaslužuje", naveo je Šimun.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.