Uprava policije: Nema elemenata krivičnog djela u odnosu na „ratne igre za djecu“

Uprava policije: Nema elemenata krivičnog djela u odnosu na „ratne igre za djecu“

Barska policija obavijestila je tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru o organizaciji događaja ''laser-tag'' igara za maloljetnike na teritoriji tog grada. Iz Uprave policije tim povodom su kazali da se u radnjama organizatora događaja K.M, ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

“Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar obavijestili su tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru o događaju – organizaciji „laser-tag“ igara za maloljetna lica na teritoriji toga grada”, navedeno je u saopštenju Uprave policije (UP).

Navodi se da po nalogu postupajućeg tužioca pronađen je organizator, te su od njega prikupljena obavještenja na zapisnik u odnosu na date okolnosti.

“Dakle, od K.M. (36) iz Bjelorusije, sa privremenim boravkom u Tuzima, prikupljena su obavještenja na pomenute okolnosti, koja je izjavila da je riječ o organizovanoj rođendanskoj zabavi, uz pomenutu igru. Sa sadržinom izjave povratno je informisan nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama K.M. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti”, kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.