SNP Budva reagovao na izjavu Jovanovića: Nikola Preletačeviću, imaš najmanje prava da govoriš o kriminalnom uticaju
Socijalistička narodna partija

SNP Budva reagovao na izjavu Jovanovića: Nikola Preletačeviću, imaš najmanje prava da govoriš o kriminalnom uticaju

Gostujući na A plus TV predsjednik SO Budva i nosilac liste “Budva naš grad” Nikola Jovanovi je izjavio da određene strukture organizovane kriminalne grupe imaju uticaj na rad OO SNP Budva i da određeni funkcioneri naređuju kako SNP treba da funkcionise u narednom periodu.

Reagovao je OO SNP Budva.

"Nikola Preletačeviću koji si kondorovim letom letio od SNP prema DNP, od DNP prema NSD, od NSD prema gradjanskoj listi, a kako si krenuo može se desiti da ateriraš prema DPS i ćorsokaku.

Preletačeviću koji si u Budvi doveden kao sluga Marka Bata Carevića, a sada sluga Mila Bozovića, imaš najmanje prava da govoriš o kriminalnom uticaju na SNP koja su netačna za razliku od vase liste gdje tvoj mentor boravi u Spuškom zatvoru sa optužnicom za krijumčarenje na stotine kilograma kokaina.

OO SNP Budva djeluje samostalno bez ikakvih kriminalnih grupa i organizacija i to već 27 godina. SNP Budva djeluje u koordinaciji sa Predsjednistvom SNP CG i odluke se donose u partiji, a ne u Spužu.

U našoj dugoj istoriji, prema nijednom funkcioneru SNP nije podignuta krivična prijava ili ne daj Bože da je završio iza rešetaka.

Pozivamo potpredsjednicu opštine Budva gospodju Jasnu Dokić, direktora komunalnog preduzeća gospodina Draga Ivanovića i sekretara za investicije gospodina Joka Popovića da kao predstavnici liste koju predvodi Preletačević kažu koje kriminalne strukture utiču na opštinski rad SNP u Budvi ili da se ograde od izjave poznatog budvanskog sluge", navodi se u reagovanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.