Princeza Kejt se prvi put pojavila u javnosti od objave da boluje od raka: Nasmijana u pratnji porodice

Princeza Kejt se prvi put pojavila u javnosti od objave da boluje od raka: Nasmijana u pratnji porodice

Princeza od Walesa pridružila se kraljevskoj porodici na balkonu Buckinghamske palate za paradu Trooping the Color što je njeno prvo pojavljivanje u javnosti od objave dijagnoze raka.

Kate je prije toga fotografisana kako dolazi u palatu u automobilu pored svoje djece i princa Williama, a uoči proslave kraljevog rođendana.

Princezu, koja se od kraja februara liječi od nepoznatog oblika raka, i njeno troje djece, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa, bodrila je gomila okupljenih dok su napuštali palatu.

Buduća kraljica djelovala je prilično opušteno dok je putovala jednom od najpoznatijih londonskih ulica sa svojom porodicom u kočiji. Mogla se vidjeti kako se smiješi i razgovara s djecom.

Kate se pojavila noseći haljinu Jenny Packham, šešir Philipa Treacyja i broš puka Irske garde.

U još jednoj promjeni u odnosu na prošlu godinu, Kate se nije pridružila starijim članovima porodice na podijumu, već je gledala vojni spektakl s balkona.

Ovo je Katein prvi službeni izlazak u 2024. nakon što je propustila angažmane početkom godine kada je primljena u bolnicu na tretman problema s abdomenom.

Tada se smatralo da njeno stanje nije kancerogeno, ali testovi nakon operacije otkrili su bolest, a Kate je otkrila dijagnozu u martu.

Još nije određen vremenski okvir za njen puni povratak javnim angažmanima.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.