Jelena Đoković napravila PROMENU na sebi i izgleda kao MILION DOLARA: Jednim potezom je uspela da postigne efekat podmlađivanja

Jelena Đoković napravila PROMENU na sebi i izgleda kao MILION DOLARA: Jednim potezom je uspela da postigne efekat podmlađivanja

Kada se govori o ženma sa domaće scene koje su ostale verne prirodnom izgledu, Jelena Đoković je neko ko se pomene među prvima. Jelena je neko ko gaji vrlo jednostavan i elegantan stil i retko kada nešto menja i izlazi iz zone komfora.

Naime, Jelena Đoković je dugo svoju kosu farbala u svetlije tonove, često naginjući ka skroz plavoj boji, ali sada je odlučila da se ofarba u braon.

Jelena je na svom Instagram profilu objavila novu profilnu fotografiju na kojoj pozira u prelepo beloj košulji i farmericama, ali kosa je ta koja je ukrala šou.

Kosu je uvila u talase, a prelepa čokoladna boja diminira njenim vlasima.

Koloristi ističu da pomoću farbanja kose u čokoladu možete postići primetan efekat podmlađivanja, te ne čudi što Jelena zaista na fotografiji izgleda i do nekoliko godina mlađe.

Da bi postigli taj efekat koloriste koriste nekoliko nijansi odjednom. Bliže licu, koristite najtamnije pramenove – to će naglasiti jagodice i liniju vilice, sakriti bradu i učiniti obraze vizuelno manjim.

Izvor:Blic žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.