U toku sastanak parlamentarne većine u Podgorici; Čarapić: Teško pronaći zajednički jezik sa Pokretom za Podgoricu

U toku sastanak parlamentarne većine u Podgorici; Čarapić: Teško pronaći zajednički jezik sa Pokretom za Podgoricu

U gradskom parlamentu u Podgorici održava se sastanak parlamentarne većine. Sastanak je organizovan kako bi se riješila kriza u Glavnom gradu nastala istupanjem pet odbornika iz Pokreta Evropa sad, koji traže da učestvuju u vlasti.

Poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić je kazao je da većina koalicionih subjekata ne vidi pretjerane izazove koji se ne mogu prevazići.

“Mnogi smatraju da je prostor za dogovor apsolutno prisutan i da do toga može doći, na tom fonu smo i mi, navijamo uvijek za stabilnost ali jako je teško pronaći taj zajednički jezik i dalje sa Pokretom za Podgoricu”, rekao je on.

Čarapić dodaje da sumnja da se radi o nekoj bočnoj političkoj agendi.

“Ukoliko bi se ona eliminisala taj dogovor bio napravljen za nekoliko minuta", kazao je Čarapić.

Sastanku u parlamentu Grada prisusutvuju u ime PES-a Olivera Injac, Tihomir Dragaš, Vasilije Čarapić i Boris Pejović, Demokrata Danilo Šaranović i Vladimir Čađenović, Nove srpske demokratije Koča Đurišić i Radoš Zečević, Pokreta za promjene Branka Bošnjak i Mladen Jovanović, pokreta URA Luka Rakčević i Milena Vuković, Pokreta za Podgoricu Balša Špadijer, Nađa Ljiljanić i Miloš Krstović, Demokratske narodne partije Vladimir Bulatović, Prave Crne Gore Stefan Vešović i Slobodne Crne Gore Boban Radević i Vladislav Dajković, navodi Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.