DNP i SNP pružili podršku odboru Nove srpske demokratije u Budvi
Foto: Nova srpska demokratija

Održana izborna skupština

DNP i SNP pružili podršku odboru Nove srpske demokratije u Budvi

Predstavnici Demokratske narodne partije (DNP) i Socijalističke narodne partije (SNP) Jovica Gregović i Krsto Rađenović, pružili su podršku odboru Nove srpske demokratije u Budvi, saopšteno je iz te partije.

Kako su kazali, juče je održana Izborna skupština opštinske organizacije Nove srpske demokratije - Budva. Sjednici su, navode, prisustvovali prijatelji stranke i tradicionalni koalicioni partneri - Gregović i Rađenović.

Rađenović je čestitao Mikijelju na izboru za predsjednika opštinskog odbora NSD - Budva.

"Čestitam mom prijatelju, drugu i saborcu, Mladenu Mikijelju, na izboru za predsjednika opštinskog odbora 'Nova srpska demokratija - Budva' i budućem predsjedniku opštine Budva. Danas se čuju ružne riječi od naše braće, naših prijatelja, dojučerašnjih drugova. Ja im poručujem sa ovog mjesta da prestanu više s tim. Niti je moralno, niti je ljudski, niti je pošteno. A gdje je ko, mi dobro znamo - nismo nikada izdali, pa nećemo ni ovog puta", kazao je Rađenović. 

Gregović je pozdravio Izbornu skupštinu u ime DNP-a i Milana Kneževića, ističući važnost političkog jedinstva, energije i postignutih političkih rezultata.

“Želim biti među prvima koji čestitaju Mladenu Mikijelju na izboru za predsjednika opštinskog odbora i budućem predsjedniku opštine Budva. Sa sigurnošću vjerujemo u uspješnu političku budućnost Budve i zajednički rad na ostvarenju političkih ciljeva naše pobjedničke koalicije", zaključio je on. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.