Jeremić podnio ostavku na mjesto predsjednika Narodne stranke

Jeremić podnio ostavku na mjesto predsjednika Narodne stranke

Vuk Jeremić saopštio je večeras da je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Narodne stranke.

"Ovu odluku sam donio prije nekoliko dana, a večeras sam je saopštio ljudima za koje sam osjećao potrebu da o tome budu obavešteni prije ostatka javnosti – članovima Predsjedništva Narodne stranke“, naveo je Jeremić.

Kako je napisao, imajući u vidu izborne rezultate, „ovo je jedini odgovoran korak kojim se čuva dostojanstvo stranke“.

„I neophodan preduslov za to da bi ona mogla da se ponovo uzdigne, ostajući verna svojoj izvornoj politici i principima“, poručio je Jeremić.

Jeremić je napisao da će novog lidera Narodne stranke izabrati članovi na Izbornoj skupštini stranke.

"Ja se neću ponovo kandidovati za predsjednika, ali novo rukovodstvo će imati moju bezrezervnu podršku. O učešću i eventualnim koalicijama na svim izborima koji bi mogli da se dogode prije Izborne skupštine stranke odlučivaće Predsjedništvo Narodne stranke, koje je od danas u tehničkom mandatu“, poručio je Jeremić.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.