Za  ubistvo policijskog inspektora koji je  ubijen ispred noćnog kluba u Bijeljini,uhapšen sin člana  Socijalističke partije i narodnog poslanika.
n1

Za ubistvo policijskog inspektora koji je ubijen ispred noćnog kluba u Bijeljini,uhapšen sin člana Socijalističke partije i narodnog poslanika.

U Bijeljini je rano jutros uhapšen osumnjičeni za ubistvo policijskog inspektora Nenada Markovića, saznaje ATV.

Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšen je N. K, sin člana Socijalističke partije i narodnog poslanika.

Kako saznaje ATV, osumnjičeni i ubijeni policijski inspektor, nisu bili u sukobu.

N.K. je od ranije poznat policiji.

On se dovodio u vezu da je 2021. godine podmetnuo eksplozivnu napravu u jednom lokalu i zapalio automobil.

Podsećamo, Marković je ubijen noćas iz vatrenog oružja, nekoliko minuta posle ponoći ispred jednog noćnog kluba u Bijeljini.

Nezvanično se saznaje da je na Markovića pucano u trenutku kada je izlazio iz kluba.

Tom prilikom, ranjen je pripadnik obezbeđenja.

Odmah nakon ubistva, na mesto događaja je izašao veliki broj policije, koja je blokirala šire područje oko jesta zločina, zaustavljala i kontrolisala sva vozila i prolaznike.

Rano jutros, zbog dovođenja u vezu sa ovim teškim krivičnim delom, uhapšene su četiri osobe, među kojima je i prvoosumnjičeni N.K.

Ubijeni Nenad Marković radio je kao inspektor u Policijskoj stanici 2 u Bijeljini.

Izvor:n1info.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.