Milatović se sastao sa Vučićem: Dug Instituta da bude otplaćen kroz liječenje građana Srbije
Jakov Milatović i Aleksandar Vučić, Foto: Twitter

Milatović se sastao sa Vučićem: Dug Instituta da bude otplaćen kroz liječenje građana Srbije

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović na sastanku sa srpskim kolegom Aleksandrom Vučićem predložio je da glavni dio duga bude otplaćen kroz liječenje građana Srbije u Institutu “Simo Milošević".

On je dodao da je održao otvoren i sadržajan razgovor sa Vučićem.

“Crna Gora i Srbija će pronaći održivo rješenje za otplatu duga Instituta Igalo, gdje bi jedan dio bio umanjen za iznos duga stare devizne štednje Srbije prema Crnoj Gori, u skladu sa dogovorom ministara finansija. Predložio sam da glavni dio duga bude otplaćen kroz liječenje građana Srbije u Institutu, o čemu će detaljnije razgovarati resorni ministri“, napisao je Milatović na Tviteru.

Otvoren i sadržajan razgovor sa predsjednikom Srbije @predsednikrs.  i  će pronaći održivo rješenje za otplatu duga Instituta Igalo, gdje bi jedan dio bio umanjen za iznos duga stare devizne štednje Srbije prema Crnoj Gori, u skladu sa dogovorom ministara finansija.
1/2 pic.twitter.com/I5b9nj7AGq

— Jakov Milatovic  (@JakovMilatovic) August 22, 2023

Takođe, kako je dodao, Vučić ga je informisao da će ubrzo predložiti ambasadora Srbije u Crnoj Gori.

“Radimo na unapređenju odnosa“, naveo je u objavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.