Jelena

Jelena "prosula vodu" za Novakom pred finale Vimbldona

Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas od 15 časova igraće u finalu Vimbldona.

Protivnik će biti trenutno prvi teniser svijeta, Karlos Alkaras, a nema sumnje da ćemo gledati pravi spektakl u sudaru generacija i dva sjajna tenisera.

Ukoliko upiše trijumf, Novak će osvojiti 24. grend slem titulu i samim tim riješiti pitanje o najboljem teniseru svih vremena, ali i nastaviti pohod na kalendarski slem koji je posljednji put uspio da osvoji 1969. godine Rod Lejver, što jasno govori o tome kakvu priliku ima srpski as, piše srpska info.

Ulog je veliki, to je svima jasno, a Novak je na put do finala ispraćen na jedinstven način od strane svoje porodice.

Supruga Jelena zajedno sa djecom Tarom i Stefanom priredila je iznenađenje Novaku pri samom odlasku.

Oni su za Novakom “prolili vodu” što je srpski narodni običaj kada želimo sreću nekome.

Jelena je ovaj snimak objavila na Instagram storiju.

Prema vjerovanju kod Srba, prosipanje vode za osobom koja odlazi na put ili da obavi posao, donosi sreću, i vrši se u cilju da se posao ili putovanje srećno završi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.