Leposavić: DIK u roku od 24 odluči o prigovoru liste
Vladimir Leposavić

Leposavić: DIK u roku od 24 odluči o prigovoru liste "Pravda za sve" ili će se isti smatrati usvojen

Nosilac liste "Pravda za sve" Vladimir Leposavić danas, u 17:38h, podnio je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) prigovor na propust, u vezi sa odlukom o obavezi ponavljanja izbora u Kolašinu, a na osnovu čl. 108 st. 2 Zakona o izboru odbornika i poslanika.

"DIK je poništio održavanje novih izbora u Kolašinu, a ostavio na snazi odluku po kojoj ti izbori moraju da se ponove. DIK je u obavezi da sazove sjednicu i u roku od 24 sata odluči o prigovoru izborne liste "Pravda za sve" ili će se prigovor smatrati usvojenim po sili zakona", kazao je Leposavić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.