Milo Božović ostaje u pritvoru
Milo Božović

Apelacioni sud odbio žalbe

Milo Božović ostaje u pritvoru

Apelacioni sud Crne Gore odbio je kao neosnovane žalbe branilaca okrivljenog Mila Božovića, izjavljene protiv rješenja Višeg suda o produženju pritvora ovom okrivljenom.

Ovu odluku vijeće Apelacionog suda Crne Gore, donijelo je na sjednici vijeća održanoj danas.

Rješenjem Višeg suda u Podgorici produžen je pritvor za još dva mjeseca okrivljenom Milu Božoviću zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i tri krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Određeno je da će pritvor trajati po ovom rješenju do 13.jula 2023.godine.

“Ispitujući prvostepeno rješenje povodom izjavljenih žalbi, vijeće ovoga suda je ocijenilo da prvostepeni sud postupio po nalozima iz ukidnog rješenja i da je u ponovnom postupku dao jasne i valjane razloge u pogledu postojanja osnovane sumnje, kao i razloge vezane za pritvorske osnove“, saopšteno je iz suda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.