Milo Božović može u zatvoru da potpiše dokumenta za isplatu plata

Sud odobrio

Milo Božović može u zatvoru da potpiše dokumenta za isplatu plata

Viši sud opet je odoborio predsjedniku opštine Budva Milu Božoviću da u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija potpiše dokumentaciju za isplatu zarada za zaposlene u toj opštini, kao i preduzećima i ustanovama čiji je opština osnivač, kazala je za CdM Marija Raković, samostalna savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda.

“Dokumentacija je upućena okivljenom u UIKS na potpis”, istakla je Raković za CdM.

Milo Božović je uhapšen 14. aprila po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog sumnje da se bavio krijumčarenjem droge.

Zbog toga što je predsjednik Opštine Budva u pritvoru, funkcionisanje grada je u blokadi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.