Rastoder: Dijaspora da otkaže podršku bilo kojoj političkoj opciji
Esad Rastoder

Rastoder: Dijaspora da otkaže podršku bilo kojoj političkoj opciji

Svi su se kleli i kunu se u dijasporu a vidi vraga nema nikog iz dijaspore na bilo kojoj izbornoj listi, kazao je presjednik Bošnjačkog saveza u Njujorku Esad Rastoder.

“Ovih dana se sve političke partije pripremaju za izbore koji su raspisani 11. juna. Sastavljaju se liste i koalicije bez ikakvog programa za boljitak građana Crne Gore, sve im se svelo ko sa kim i sa kim. Strah je zavladala da ne izgube povlastice i fotelje koje im omogućavaju pune džepove. Nema programa ima samo zgrabi što se zgrabit da”, ocijenio je Rastoder.

Prema njegovom mišljenju, sve liste misle za sebe, svi su se kleli i kunu se u dijasporu a “vidi vraga nema nikog iz dijaspore na bilo kojoj listi”.

“To je jasana poruka dijaspori  -volimo vas samo vi šaljite pare i podržavajte nas i glasajte, ali vam mi ne damo nigdje da budete gdje se može odlučivati ili bar kontrolisati novonastale interesdžije kojima je stalo do države koliko do lanjskog snijega”, poručio je Rastoder.

Pozvao je dijasporu da otkaže svu podršku bilo kojoj partiji jer, kako smatra, oni imaju svi isto mišljenje o dijaspori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.