Dojava o bombi i na Univerzitetu Donja Gorica
Univerzitet Donja Gorica

Dojava o bombi i na Univerzitetu Donja Gorica

Nakon što je u više osnovnih i srednjih podgoričkih škola stigla dojava o bombi, putem mejla, ista situacija desila se i na UDG (Univerzitet Donja Gorica) , potvrđeno je za portal Dan.

Nastava u više podgoričkih osnovnih i srednjih škola prekinuta je zbog dojave o bombi. 

Više škola dobilo je mejlove o dojavama: škole "21. maj", "Savo Pejanović", "Maksim Gorki ", "Sutjeska", "Branko Božović", "Štampar Makarije", "Radojica Perović", "Oktoih" i "Vuk Karadžić".

Takođe, evakuisani su i učenici Srednje stručne škole "Spasoje Raspopović" i Gimnazije "Slobodan Škerović".

"Na mejl adrese više škola u Podgorici pristigle su dojave o postavljenim bombama u tim ustanovama. Policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na predmetne dojave i čini sve u cilju zaštite bezbjednosti svih učenika i građana", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.