IMA NAS: Jasna namjera da se sruši ustavni poredak u zemlji, građani da budu pripravni!
Protest Ima nas

IMA NAS: Jasna namjera da se sruši ustavni poredak u zemlji, građani da budu pripravni!

Nakon današnjeg kraha pregovora jasno je da je dio političkih partija spreman da ide do kraja u rušenju ustavnog poretka i uništavanju države i da je odgovor građanske i evropske Crne Gore obaveza svakog odgovornog pojedinca u zemlji, saopšteno je danas iz Organizacionog odobra Pokreta Ima nas.

“Kako smo već i najavili prethodnih dana Pokret “IMA NAS” neće odustati od svojih zahtjeva i neće biti kompromisa sa odbranom državnih interesa!“, poručuje se u saopštenju.

Pozvali su građane da budu pripravni i da prate uputstva tokom čitavog dana kako bi na adekvatan način odgovorili očiglednoj namjeri da se rušenjem institucija i ustavnog poretka uruše i temelji države.

“Može, odgovor je jasan! Odustajanja nema, odlučno ćemo braniti institucije!“, zaključili su iz Pokreta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.