Večeras protest dijaspore u Bemax areni, ove ulice će biti zatvorene
Bemax arena

Policija snima skup

Večeras protest dijaspore u Bemax areni, ove ulice će biti zatvorene

Uprava policije će snimati javno okupljanje koje će se održati večeras od 18 do 22 časova, u “Bemax areni“ u Podgorici, na platou ispred iste, kao i u okolnim ulicama.

Policija je saopštila da će događaj snimati od 17 do 23 časova.

“U odnosu na pomenuto okupljanje sjutra će biti zatvorena za saobraćaj Ulica Ivana Milutinovića i Bulevar Revolucije do Union bridge-a u periodu trajanja okupljanja”, ističe policija.

Zamjenik predsjednika Saveza asocijacija Crne Gore u Njemačkoj Miloš Bukilić ranije se obratio javnosti i u ime organizatora pojasnio da je namjera bila da organizuju skup uz podršku Građanskog foruma “Luča” ispred Skupštine Crne Gore.

“Imajući u vidu niz nepredviđenih okolnosti, kao i situacija koje za svega par dana, koliko smo u domovini, ne možemo kvalitetno riješiti, pristali smo na kompromis da skup bude u Bemax areni i najavili kretanje i Bulevarom revolucije i ulicom Ivana Milutinovića. Za svoje nebo, svoje sunce, svoju kuću, svoju majku Crnu Goru, svi 28. decembra 2022. godine, u 19 sati, u Bemax arenu, ispred nje, ulicom Ivana Milutinovića, Bulevarom revolucije, pokazimo da “Ima nas!”, zaključio je Bukilić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.