Kovinić  67.  na WTA listi
Kovinić

Kovinić 67. na WTA listi

Danka Kovinić (27) od ovog ponedjeljka je 67. teniserka na planetarnoj WTA listi.

Za našu najbolju igračicu to je za poziciju lošiji plasman u odnosu na prethodnu sedmicu. Tokom sedmice za nama Crnogorka nije nastupala na turnirima, a prethodno je igrala polufinale WTA turnira u Parmi.

Sa 853 poena, Danka ima 31 WTA bod manje od Kineskinje Lin Žu, koja je na 66. mjestu. Iza naše najbolje teniserke je bivša gren slem šampionka, mlada Britanka Ema Radukanu, sa 852 boda.

Kovinić ima cilj da u dobroj formi završi sezonu i osigura dalji napredak u svjetskom poretku ove jeseni. Njen najbolji plasman na WTA listi u karijeri je 46. mjesto, ostvaren 2016. godine.

POBJEDA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.