ilustracija

"Sunce se ponovo rađa"

"Dječiji proljećni vikend" 15. i 16. aprila u Delti

Pod sloganom "Sunce se ponovo rađa", jedanaesto izdanje najvećeg dječijeg događaja u zemlji "Dječiji proljećni vikend" održava se 15. i 16. aprila u šoping molu Delta siti od 11 do 19 sati.

Organizatori ističu da prethodne dvije godine manifestacija nije održana zbog epidemioloških mjera, ali ove godine su se, kako dodaju, stvorili uslovi da događaj ponovo bude održan.

"Stoga, ovog proljeća na dobro poznatoj lokaciji očekuje nas veliki broj mališana iz svih krajeva Crne Gore, koji dolaze iz 50-ak institucija i organizacija koje rade sa djecom. To su škole, vrtići, umjetnička društva, plesne škole, dječiji horovi, mnogobrojni solisti…", stoji u saopštenju.

Osim cjelodnevnog zabavnog programa, koji će se tokom oba dana odvijati na bini, u petak 14. aprila biće organizovane i edukativne radionice na temu zaštite prirode i očuvanja životne sredine, u saradnji sa gradskim preduzećima Čistoća, Zelenilo, Deponija, kao i sa Agencijom za zaštiti životne sredine, a za učesnike su obezbijedjeni prigodni pokloni.
      
Učešće je besplatno, a detaljan program možete naći na našoj instagram i facebook stranici, kao i na web site-u www.DjecijiProljecniVikend.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.