Ministarstvo zdravlja utvrdilo moguće nepravilnosti u DZ Bar, slučaj prijavljen tužilaštvu
Dom zdravlja Bar

Ministarstvo zdravlja utvrdilo moguće nepravilnosti u DZ Bar, slučaj prijavljen tužilaštvu

Komisija za kontrolu rada zdravstvenih ustanova, formirana u Ministarstvu zdravlja, uočila je moguće ozbiljne nepravilnosti u poslovanju Doma zdravlja Bar, o čemu je, bez odlaganja, informisala i Osnovno državno tužilaštvo u Baru.

Shodno svojim ovlašćenjima, Ministarstvo zdravlja je preduzelo radnje iz svoje nadležnosti kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice, a odgovorna lica bila eventualno adekvatno sankcionisana.

Javnost podsjećamo još jednom da je osnovni princip na kom počiva rad Ministarstva zdravlja nulta tolerancija na korupciju. Sve što izlazi iz tog okvira biće najstrože kažnjeno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.