Apel Doma zdravlja Bar: Ukoliko imate blaže simptome ne žurite sa pregledom
Dom zdravlja Bar

Apel Doma zdravlja Bar: Ukoliko imate blaže simptome ne žurite sa pregledom

Dom zdravlja Bar moli građane da, ukoliko imaju neke od respiratornih ili stomačnih simptoma, u blažoj formi (curenje nosa, grlobolja, blagi porast temperature, mučninu, umor), ne žure sa testiranjem i pregledom kod ljekara u kovid ambulanti i čekaju na pregled.

“U tom slučaju bolje je izolovati se i odmarati kod kuće uz vitamine i tople napitke, kao i ranijih godinama kada smo obolijevali od respiratonih infekcija. Ukoliko se tegobe intenziviraju i potraju više dana, tada je potrebno uraditi brzi test i obaviti pregled”, navode iz Doma zdravlja u objavi na Facebooku.

Napominju da novi soj koronavirusa najčešće prolazi sa blagom kliničkom slikom i bez komplikacija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.