Banjević: U Tivtu tri puta više gostiju nego u istom periodu prošle godine
Opština Tivat

Banjević: U Tivtu tri puta više gostiju nego u istom periodu prošle godine

- Prema posljednjim statističkim podacima, u Tivtu trenutno boravi više od 1.670 gostiju, kazala je direktorica Turističke organizacije Opštine Tivat Danica Banjević.

“U hotelima je registrovano preko 300 gostiju, a u privatnom smještaju više od 1.370. To je tri puta više gostiju nego u istom periodu prošle godine, a u odnosu na rekordnu 2019. godinu, trenutno bilježimo za 65 procenata bolju popunjenost kapaciteta”, naglasila je Banjević.

Ona je dodala da su najave za predstojeći period i ljetnju turističku sezonu takođe vrlo dobre.

“Imamo potvrđene rezervacije sa tržišta centralne i zapadne Evrope - Njemačke, Velike Britanije, Austrije, Turske, a radimo i na pripremi brojnih aktivnosti koji će doprinijeti boljoj posjećenosti”, kazala je Banjević.

Kako je istakla, predstoji im nastup na Sajmu turizma u Beogradu, koji je jedan od najznačajnijih u regionu.

“Ponuda je predstavljena na Sajmu u Pragu, a u narednom periodu ovdje će boraviti brojne studijske grupe medija i influensera. Pojačaćemo i naše aktivnosti na tržištu regiona, kao i na tržištu centralne i zapadne Evrope”, najavila je Banjević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.