Premijerka Srbija otkrila detalje o svom životu: Milica je strožiji roditelj od mene
Ana Brnabić

Premijerka Srbija otkrila detalje o svom životu: Milica je strožiji roditelj od mene

Ana Brnabić, premijerka Srbije, gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, a tom prilikom otkrila je detalje o sinu Igoru.

"Sin mi je jednom rekao: "Kako si zamijenila trubu sa hornom?", ostala sam bez riječi. Zna sve te instrumente, voli klasičnu muziku, a ima samo tri godine. Jako je pametan, oduševio me je tad kad je to rekao. Uvijek gledamo taj njegov omiljeni crtani, to se svaki dan pušta u našoj kući", rekla je Ana Brnabić, pa istakla da nije stroga u vaspitanju sina kao njena partnerka Milica, te pokazala privatne fotografije, poput onih sa bratom i majkom.

Untitled

Brnabić sa bratom, foto: Screenshot

"U odličnim sam odnosima sa bratom, stvarno. Između nas je razlika samo 15 mjeseci, oduvijek smo bliski",kazala je premijerka Srbije.

1104277ana4ff

foto: Screenshot

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.