Mjesec dana od nestanka Splićanina u Beogradu: Djevojka tvrdi da nisu imali probleme, pogađaju je priče da je konzumirao drogu
Mateja Periša, Splićanin za kojim traga čitav Beograd

Mjesec dana od nestanka Splićanina u Beogradu: Djevojka tvrdi da nisu imali probleme, pogađaju je priče da je konzumirao drogu

Prošlo je mjesec dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27), koji je sa prijateljima došao u Beograd, na doček Nove godine.

Uz porodicu i prijatelje mladog Hrvata, vesti i spekulacije o potrazi i nestanku uz agoniju prati i Sanja iz Splita, djevojka Maja.

Ona je početkom januara istakla da u vezi sa nestalim mladićem, nije imala nikakvih problema.

"Nikakvi problemi među nama nisu bili", rekla je tada i objasnila da se sa Matejem poslednji put čula 30. decembra, kada joj je on poslao video oko 21.30 sati.

Neuobičajeno je bilo da joj nije stigla poruka od Mateja.

"Meni se bio ugasio mobilni, a bila sam na poslu. Kada sam oko ponoći došla kući, odgovorila sam mu na tu poruku i otišla sam da spavam. Probudila sam se u sedam ujutru i vidim da mi nije poslao poruku za laku noć kada je došao iz grada, što on uvijek radi. Vidim nema ništa. Poslala sam mu poruku tada: "Jel sve ok?“, odgovora nema“, dodala je ona.

Posle mu je, kako dodaje, dva popodne opet poslala poruku, opet ništa.

"Razmišljam da ne može da spava toliko dugo, nema šanse. Onda sam se kasnije popodne čula s njegovim prijateljima, koji su mi rekli da je nestao, da mu je jakna tu, da ne znaju ni oni šta se desilo. Oni su bili van sebe",pričala je tada Sanja, naglašavajući da je pogađaju priče o tome da je Matej sa društvom konzumirao drogu.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je noć uoči Nove godine, kada je istrčao iz kluba "Gotik“ u Beton hali, pa preko Karađorđeve i Travničke ulice došao do Sava promenade, gdje su ga snimile kamere iz jednog restorana kako se približio rijeci Savi. Poslednji signal njegovog telefona bazna stanica je zabilježila u rijeci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.