Zverev osvojio završni Masters u Torinu
Aleksandar Zverev

Savladao Medvedeva

Zverev osvojio završni Masters u Torinu

Aleksandar Zverev osvojio je završni Masters u Torinu. U finalu je savladao Danila Medvedeva 6:4, 6:4.

Bila je to rutinska pobjeda olimpijskog šampiona protiv šampiona US opena. Prvi set je prelomljen u trećem gemu. Njemac je došao do tri vezane brejk lopte, drugu je realizvao i poveo 2:1. Prednost nije uspuštao, lagano je dobijao svoje gemove zahvaljujući sjajnom servisu i stigao je do prednosti od jednog seta,prenosi N1.

Ništa se nije promijenilo ni u nastavku meča. Brejk u prvom gemu bio je dovoljan Zverevu da osigura pobjedu. Koliko je bio dominantan na svoj servis pokazuje podatak da nije rivalu dozvolio nijednu brejk loptu.

Zverev se na ovaj način osvetio Medvedevu za poraz u grupi. Njemac je drugi put u karijeri osvojio turnira na kojem učesvuje osam najboljih turnira u kalenadarskoj godini. Pobjednički pehar je podigao i 2018. godine u Londonu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.