Dončiću ponuđeno 201.5 miliona dolara:
Luka Dončić

Dončiću ponuđeno 201.5 miliona dolara: "Mislim da znate odgovor"

Bek Dalasa Luka Dončić želi da potpiše nov dugoročni maksimalni ugovor sa svojim trenutnim klubom, prenose američki mediji.

Slovenački reprezentativac je 2018. bio treći pik Mavsa na draftu i u protekle tri sezone postao je zaštitno lice franšize iz Teksasa.

Novinari su pitali Luku posle eliminacije od LA Klipersa (4-3) iz plej-ofa da li na ljeto planira da potpiše super maksimalni ugovor sa sadašnjim klubom kroz smiješak odgovorio:

"Mislim da znate odgovor.“

Ukoliko Dončić na kraju sezone bude izabran u jednu od tri najbolja tima na kraju NBA sezone ili bude proglašen za MVP regularne sezone, imaće priliku da potpiše novi petogodišnji ugovor za 201.5 miliona dolara.

Dvadesetdvogodišnji košarkaš je u nedelju u odlučujućem meču prve runde doigravanja sa Klipersima postao najmlađi igrač u istoriji NBA koji je u sedmoj utakmici postigao 40+ poena (46).

Slovenac je ove sezone u plej-ofu prosječno bilježio 35.7 poena (54.2% za dva, 40.8% za tri), 10.3 asistencije i 7.9 skokova.

Nekadašnji igrač Real Madrida potvrdio je i da će biti dio reprezentacije Slovenije na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.