Dabović: Promjene i pobjeda za Dan pobjede 9. maja
Predrag Dabović, Foto: Evropski tim za Herceg Novi

Dabović: Promjene i pobjeda za Dan pobjede 9. maja

Evropski tim za Herceg Novi će obezbijediti sredstva i uslove za rješavanje prioritetnih problema koji se odnose na infrastrukturu, ali i povećanje životnog standarda, ocijenio je nosilac liste Predrag Dabović.

On je kazao da će biti obezbijeđeni uslovi za rekonstrukciju puteva, poboljšanje vodosnabdijevanja, bolje upravljanje otpadom, kao i obilježavanje i gradnju novih biciklistih staza.

"Zalažemo se za podsticajne mjere u smislu olakšica za naše turističke poslenike u zimskom odnosno vansezonskom periodu. Vrlo je važno i da privučemo investitore sa podsticajnim mjerama i tako ih motivišemo da ulažu u naš grad", rekao je Dabović.

Nosilac liste je dodao da očekuje da birači prepoznaju dobar program i daju podršku Evropskom timu za Herceg Novi na predstojećim izborima 9. maja.

"Pozivam sugrađane, naše drage Novljanke i Novljane da zaokuže broj dva. Dva kao victory - pobjeda za Dan pobjede 9. maj", poručio je Dabović.

Kandidat za odbornika ugledni privrednik Slobodan Radović Krušo podsjetio je da je kroz istoriju Herceg Novi bio jedan od najrazvijenijih gradova na Jadranu, ali da to nažalost danas nije.

On je ocijenio da aktuelna vlast nije uspjela u namjeri da od Herceg Novog napravi destinaciju kojom bi se svi ponosili.

"Propustili su brojne šanse. Propustili su domaće i strane investitore. Propustili su ulaganja, zapošljavanja zato su Herceg Novom potrebne velike promjene i zato smo stvorili Evropski tim za bolji Herceg Novi", kazao je Radović.

Kandidatkinja za odbornicu Maja Bakrač saopštila je da je Herceg Novi grad koji stagnira i koji se ne razvija dovoljnom dinamikom.

"Herceg Novim već 20 godina upravljaju jedni te isti ljudi. Herceg Novi je grad koji nije adekvatno zastupljen na mapi turističkih destinacija. Zato su nam potrebne promjene. Potrebno je da stvaramo ambijent koji će privući investitore ne samo inostrane već i domaće. Potrebno je da stvaramo ambijent koji će privući visokoplatežne turiste, zato nam trebaju promjene i Evropski tim za Herceg Novi. Zato 9. maja svi na birališta, glasajmo evropski. Glasajmo za Herceg Novi", zaključila je Bakrač.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.