Evropski tim za Herceg Novi

Evropski tim za Herceg Novi

"Promjenama do značajnih infrastrukturnih investicija u svim mjesnim zajednicama "

Evropski tim za Herceg Novi u naredne četiri godine realizovaće infrastrukturna ulaganja u svim mjesnim zajednicama koje će značajno poboljšati kvalitet života u lokalnoj zajednici i doprinijeti da se naši gosti i turisti osjećaju još ugodinije.

Opremićemo urbane centre i šetališta novim sadržajima. Započećemo proširenje "Gradske luke" i "Luke Zelenika" i njihovo opremanje novim sadržajima. Nastavićemo regulaciju i uređenje korita rijeke Sutorine i potoka Nemila u Meljinama – najavljeno je iz Evropskog tima za Herceg Novi.

U mjesnim zajednicama Kameno, Mokrine, Kruševice i Podi unaprijedićemo infrastrukturu koja se odonosi na snabdijevanje vodom, kanalizaciju, struju i rasvjetu.

"U MZ Zelenika rekonstruisaćemo seoske puteve, izgraditi šetalište od Zelenike do Zmijica (Kumbor), a pronalaskom adekvatnog prostora formirati ambulantu za građane i jaslice za djecu uzrasta 2-4 godine. U MZ Igalo stvorićemo uslove za izgradnju osnovne škole. U MZ Kamenari riješićemo trotoare od trajekta do osnovne škole, autobusko stajalište kod hotela "Park", i snabdijevanje vodom u Bijelskim Kruševicama i Gornjim Đurićima. U MZ Srbina asfaltiraćemo djelove ulice "Spasića" i "Mašare", rekonstruisati školu "Milan Vuković" i započeti projakt bolje valorizacije tvrđave "Španjola", navode iz Evropskog tima za Herceg Novi.

U Mjesnoj zajednici Savina pripremićemo projekat  valorizacija parka "Savinske dubrave" i izgraditi trim stazu sa proširenjima.

"Kamenim nabačajem zaštitićemo obalni zid šetališta, koji je zbog radova na kolektoru destabilizovan, a koji zajedno sa lukobranom škverske luke nije obnavljen decenijama", precizirali su iz Evropskog tima za Herceg Novi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.