Đoković započeo 315. nedjelju na čelu ATP liste
Novak Đoković

Đoković započeo 315. nedjelju na čelu ATP liste

Najbolji tensier svijeta Novak Đoković započeo je danas 315. nedjelju na čelu ATP liste.

Ðoković na prvoj poziciji ima 11.963 boda, drugi je Rus Danil Madvedev (10.030), a treći Španac Rafael Nadal sa 9.670 bodova, a slijede ih Dominik Tim iz Austrije (8.660) i Stefanos Cicipas (7.040).

Na najnovjoj ATP listi njemački teniser Aleksander Zverev od danas je šesti teniser svijeta, pošto je na sedmu poziciju potisnuo Švajcarca Rodžera Federera, što je jedina promjena u Top 10.

Osmi igrač planete je Rus Andrej Rubljov, a iza njega su Dijego Švarcman iz Argentine i Italijan Mateo Beretini.

Šampion mastersa u Majamiju Hubert Hurkač napredovao je za 21 mjesto i sada je 16. teniser svijeta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.