Sedam kandidata za bord direktora EPCG
Elektroprivreda Crne Gore

Pet elektroinžinjera, jedan inžinjer mašinstva i jedan građevinarstva

Sedam kandidata za bord direktora EPCG

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić predložio je Vladi sedam kandidata za članove Odbora direktora Elektroprivrede (EPCG), među kojima je pet elektroinženjera, i po jedan inženjer mašinstva i građevinarstva, potvrđeno je za Dan nezvanično iz tog resora.

Od sedam kandidata, tri su politički aktivna elektroinženjer Milutin Đukanović(DF), mašinski inženjer Aleksandar Dožić(DF) i građevinski inženjer Veljko Vasiljević (PzP).

Tri kandidata su, prema informacijama Dana, bliska organizaciji "Ne damo Crnu Goru” elektroinženjeri Rajko Radusinović, Marko Živković i Saša Miličić.

Sedmi kandidat je docent na Elektrotehničkom fakultetu Martin Ćalasan, bivši član Socijaldemokrata, a od decembra prošle godine državni sekretar u Ministarstvu prosvjete i nauke.

Ukoliko Vlada prihvati Bojanićev predlog, predloženi članovi će biti izabrani na sjednici skupštine akcionara koja je zakazana za 16. mart.

Sjednicu je zakazao sadašnji bord direktora EPCG kojim predsjedava Đoko Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.