Savjet mladih DPS: Kad se Vučićeve “lutke na koncu” preigraju
Savjet mladih Demokratske partije socijalista

Savjet mladih DPS: Kad se Vučićeve “lutke na koncu” preigraju

Demokratski front je u tako očajnoj situaciji da je počeo da se i za slamku hvata, odnosno da izmišlja istraživanja i ista plasira u svojim medijima. Kada su pristali da sebe svedu na “lutke na koncu”, kojima se upravlja iz Beograda, morali su da znaju da će takva uloga biti kolektivno prezrena od strane Nikšićana, bez obzira na ideološku orijentaciju, saopšteno je iz Savjeta mladih Demokratske partije socijalista.

Poručuju da DF posljednjih dana pokušava "da popravi ono što se popraviti može", a ističu da je to nemoguća misija.

"Nakon ponižavajućeg postupka kojim je DF platio reket jednom režimskom mediju sa kojim su inače u zavadi, i za uzvrat dobio lažni “PROMO” sadržaj, sada su bili prinuđeni da izmisle lažno istraživanje", istakli su iz Savjeta mladih DPS-a.

Dodaju da se na njihovu žalost, "sve završilo velikom blamažom, i raskrinkavanjem pokušaja da sebe, vječne gubitnike, pokažu kao pobjednike".

Naglašavaju da tako to biva kad se “lutke na koncu” preigraju...

"Uostalom, 14. marta će imati prilike da vide šta građani Nikšića  misle o onima koji su svoju političku misiju sveli na nedostojanstvenu sluganjsku ulogu", zaključili su iz Savjeta mladih DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.