"La Casa de papel" na balkanski način

Šako Polumenta ne prestaje da intrigira javnost: Poslušajte njegovu novu pjesmu Tokyo (VIDEO)

Šako Polumenta ne prestaje da intrigira javnost gdje god da se pojavi. Pjevač se našao se u središtu kriminalnnih dešavanja i prisustvovao je pljački čuvene španske bande, ali to samo u njegovoj novoj numeri "Tokyo" kojom je večeras premijerno obradovao svoju publiku.

Riječ je o viskokobudžetnom spotu, punog dešavanja, trilera i akcije, a ukoliko ste gledali seriju “ La Casa de papel“ njegov spot će vas i te kako asocirati na pomenutu seriju. 

Oružje, kostimi, zgodni momci i zavodljiva glumica iz Polumentinog novog spota doprinijeće da i ova njegova pjesma postane hit u regionu, a bićete iznenađeni kako se on dobro snašao u svemu tome.

Ova numera je prava poslastica za Šakove obožavatelje, a ono što će mnoge dodatno oduševiti jeste to što se za njegov spot može reći da je prikaz "La Casa de papel" na balkanski način. 

3835481iff

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.