Šako Polumenta udao ćerku, proslava održana u krugu porodice i prijatelja

Crnogorski pjevač Šako Polumenta čak tri puta je otkazao vjenčanje svog sina Adisa zbog pandemije korona virusa, ali mu je veselje nadoknadila mlađa ćerka Rijana.

Šakova nasljednica odlučila je da izgovori sudbonosno “da” u krugu porodice i najbližih prijatelja, a popularni pjevač nije krio radost i sreću na vjenčanju, piše Alo.

“Šako je veoma vezan za svoju porodicu i bio je presrećan kada je njegova nasljednica rješila da stane na ludi kamen. Iako je Šako planirao da ćerkino vjenčanje proslavi sa mnogobrojnim prijateljima i rodbinom, ipak su se zbog pandemije virusa korona odlučili za intimnu proslavu. Ali to nije spriječilo Šaka da se proveseli i zapjeva na vjenčanju”, kaže izvor pomenutog lista i dodaje:

“Ipak najdirljiviji trenutak na svadbi se desio kada je Šako zaplesao sa ćerkom Rijanom. Tada su ga obuzele emocije, te je u jednom trenutku počeo da plače”.

Svadbeno veselje je upriličeno u jednom prestižnom restoranu u Ulcinju, a gosti i mladenci ispoštovali su sve propisane mjere za sprečavanje širenja korona virusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.