Knežević: Jedini moj dosije je što sam obznanio aferu
Duško Knežević

Odgovorio Đukanoviću

Knežević: Jedini moj dosije je što sam obznanio aferu "Koverta"

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević nema dosije i nikada nije krivično odgovarao, poručio je on u odgovoru predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Odgovarajući na ranije optužbe Kneževića, Đukanović je sinoć za N1 saopštio da je riječ je o čovjeku koji je pod nekoliko optužnica Specijalnog tužilaštva u Crnoj Gori, i koji je do prije "deset ili 15 dana bio na međunarodnoj potjernici".

"Jedini moj dosije nastao je pošto sam obznanio aferu Koverta", rekao je Knežević.

Knežević smatra i da Đukanović "još nije svjestan da je politička prošlost, pa se još drži retorike pronalaženje krivice u nekim silama istoka i zapada, koje su mu navodno radili o glavi".

"Nije shvatio poruku Interpola da se radi o političkom procesu protiv mene i to u jeku kampanje koju je vodio za parlamentarne izbore. Ponavlja matricu o zavjeri crkve, međunarodnih faktora i velikosrpskog hegemonizma, kao da ne razumije da je sa tom retorikom izgubio izbore", rekao je Knežević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.