Šćekić: Bečić da uvede demokratiju i slobodu u Skupštinu Crne Gore; Obradović: Društvu su potrebne suštinske reforme
Šćekić kazao da su povjerenje građana i poslanika Bečiću glavni motiv rada, Foto: Opština Berane

Čestitke upućene predsjedniku Parlamenta povodom izbora na tu funkciju

Šćekić: Bečić da uvede demokratiju i slobodu u Skupštinu Crne Gore; Obradović: Društvu su potrebne suštinske reforme

Predsjednik opštine Berane Dragoslava Šćekića i predsjednik Skupštine opštine Berane Novice Obradovića uputili su čestitke predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću, povodom njegovog izbora na pomenutu fukciju, istakavši da je pred novim predsjednikom mnogo posla kako bi vratio demokratiju u Parlament, ali da ne sumnjaju u njeg politički i lični integritet.

“Uvaženi gospodine Bečiću, povodom Vašeg izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore upućujem Vam srdačne čestitke i najbolje želje za uspjeh u radu", poručio je Šćekić, i dodao da je uvjeren da povjerenje poslanika i građana Crne Gore Bečiću daje snažnu volju da najviše zakonodavno tijelo Crne Gore vodi uspješno i pravedno, a sve sa ciljem stvaranja slobodnog i demokratskog društva.

Poručio je da je siguran da će imati dobru i kvalitetnu saradnju, na dobrobit građana Berana i Crne Gore.

Čestitka predsjednika SO Berane

Obradović je čestitku Bečiću uputio u ime Skupštine opštine Berane i u njegovo lično ime.

"Povjerenje koje Vam je ukazano, potvrda je političkog kapaciteta, ličnog integriteta i autoriteta koji ste stekli u razvoju demokratije u Crnoj Gori, tako da ćete, čvrsto sam uvjeren, na polju parlamentarizma, kao jednom od najvažnijih faktora za napredak demokratije, dati svoj puni doprinos", naglasio je Obradović.

obradovicObradović naglasio da je siguran da Bečić ima kapaciteta da izvede proces reformi do kraja, Foto: Opština Berane

Poručio mu je da bi stvorio novi entuzijazam za politiku jednakih šansi, društvu su potrebne suštinske reforme i mnogo pravde.

"Poznavajući Vas, siguran sam da ste spremni i odlučni da te reforme i sprovedete”, stoji u čestitki Obradovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.