Eksplodirao džip u Beogradu, ubijen Strahinja Stojanović (VIDEO)

Na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada, eksplodirao je džip. Mediji javljaju da je od posljedica zadobijenih povreda u eksploziji preminuo Strahinja Stojanović.

"U Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu danas oko 12.15 sati došlo je do eksplozije vozila u pokretu, pri čemu su povrijeđene dvije osobe", izjavio je danas ranije načelnik Policijske uprave za Grad Beograd Milan Stanić.

"U pitanju je putničko motorno vozilo marke ''BMW X 5''. Na lice mjesta su upućene policijske patrole. U toku je uviđaj. Policijski službenici na terenu preduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog djela", naveo je Stanić u pisanoj izjavi.

Ubistvo Strahinje Stojanovića se povezuje sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Beogradski mediji objavili su snimak sa mjesta događaja koji prikazuje strašne scene.

Na snimku se vidi kako djevojka vrišti pored automobila koje okupljeni pokušavaju da ugase aparatom za gašenje požara, prenosi portal "Novosti.rs".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.