U Budvi uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva, tokom tuče oštećnom nanio više ubodnih rana
Ilustracija

U Budvi uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva, tokom tuče oštećnom nanio više ubodnih rana

Službenici Centra bezbjednosti Budva su sinoć efikasnom reakcijom i dobrom postavkom službe u kratkom rokom lišila slobode osobu osumnjičenu za ubistvo u pokušaju.

Iz Uprave policije se navodi da je sinoć sat nakon ponoći policiji prijavljeno da je u Starom gradu u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je jedno lice zadobilo povrede.

"Policija je odmah izašla na lice mjesta, izvršila blokadu Starog grada i izvršila pretragu terena. Operativne grupe kriminalističke policije koje u večernjim časovima pokrivaju ovo područje grada u cilju sprečavanja krivičnih djela su pravovremeno reakcijom spriječile bjekstvo osumnjičenog", navodi se u saopštenju UP-a.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju policija je lišila slobode N.T. (21) iz Republike Srbije.

On je, kako se sumnja, izvršio ovo djelo na štetu D.Č. iz Budve na način što mu je tokom tuče nanio više ubodnih rana u predjelu tijela oštrim predmetom.

D.Č. je hospitalizovan u kotorskoj bolnici.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu. Budvanska policija je prikupila obavještanja od oko 20 osoba koje su bili učesnici incidenta ali i očevidci i svjedoci.

Takođe, u slučaj je uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice koji su pretragom mora pronašli nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja djela.

Kriminalističkom obardom policija je došla do sumnje da je krivičnom djelu prethodnio verbalni i fitički konflikt dvije grupe lica koje su boravile u ugostiteljskom objektu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.