Porodična drama šokirala region: Žena htjela da ubije muža, stavila mu 10 apaurina u kafu
Ilustracija

Porodična drama šokirala region: Žena htjela da ubije muža, stavila mu 10 apaurina u kafu

Žena (43) iz Metkovića nalazi se u pritvoru nakon što je, kako se sumnja, svom 20 godina starijem suprugu ubacila ljekove u kafu sa namjerom da ga ubije.

Osumnjičena je suprugu (64) u šolju sa kafom ubacila 10 tableta lijeka Apaurin od 10 miligrama. Sve se dogodilo u subotu, 10. decembra, oko 9 sati, u porodičnom stanu u Metkoviću.

Ne znajući šta se nalazi u šoljici, 64-godišnjak je popio napitak nakon čega mu je, usljed djelovanja lijeka, pozlilo pa je zatražio ljekarsku pomoć, piše 24hr.

Muškarac je osjećao slabost i prvu je pomoć je potražio u Metkoviću nakon čega je hitno prebačen u dubrovačku opštu bolnicu gdje su mu ispumpali želudac.

Nakon ukazane ljekarske pomoći pušten je na kućno liječenje.

Kako su saopštili iz PU dubrovačko-neretvanske, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 43-godišnjakinja počinila krivično djelo ubistva u pokušaju.

Policija je i ranije nekoliko puta intervenisala u ovoj porodici zbog psihičkog i verbalnog nasilja, odnosno glasnih svađa, ali nikada nije eskaliralo u fizički sukob. Tako među supružnicima nije zabilježeno nasilje, kao ni nasilje prema djeci.

Žena je u ponedjeljak uveče uz krivičnu prijavu predana pritvorskom nadzorniku, a danas je dovedena kod istražnog sudije, nakon čega joj je određen jednomjesečni pritvor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.