Još jedan human gest Bjelopoljca: Svom gradu donirao sanitetsko vozilo
Brčvak donirao Hitnoj medicinskoj pomoći u Bijelom Polju

U vrijednosti oko 15.000 eura

Još jedan human gest Bjelopoljca: Svom gradu donirao sanitetsko vozilo

Humanista Hajriz Brčvak danas je donirao Hitnoj medicinskoj pomoći u Bijelom Polju sanitetsko vozilo sa opremom vrijedno oko 15.000 eura.

Donaciju je u ime Brčvaka i humanitarne fondacije „Hemiias“ iz Njemačke, uručio Jasmin Crnovršanin. On je podsjetio da je Brčvak od početka epidemije koronavirusa u Crnoj Gori donirao više od milion eura, u opremi i novcu.

Crnovršanin je najavio još donacija.

Rukovodilac u Hitnoj pomoći .Besim Kadić u ime Zavoda HMP Crne Gore na čelu sa dr.Sašom Stefanovićem i u svoje ime, zahvalio sevelikom humanisti Hajrizu Hačku Brčvaku .

"Zahvaljujući ovom specijalnom sanitetskom vozilu. zaposleni  u HMP podići će kvalitet, kako rada službe tako i kvalitet pružanja zdravstvene zaštite našim sugrađanima. Zahvaljujemo predsjedniku opštine Petru Smoloviću na ideji o nabavci ovog vozila, osoblju carine na čelu sa gospodinom Perovićem na ažurnosti oko realizacije ove donacije kao i auto kući „Wagen“i „Lim špediciji ", kazao je Kadić.

On je podsjetio da služba HMP ima veliki broj terenskih intervencija, čak 1.500 u toku ove godine.

"Ova donacija nam mnogo znači, predstavlja infuziju i dodatno nas motiviše da još više dajemo svoj doprinos", poručio je Kadić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.