Brčvak donirao 328 hiljada eura za izgradnju Dječijeg odjeljenja u Bijelom Polju
Hačko Brčvak

Brčvak donirao 328 hiljada eura za izgradnju Dječijeg odjeljenja u Bijelom Polju

Fondacija “Hemiias” Bjelopoljca Hačka Brčvaka donirala je 328 hiljada eura za izgradnju Dječjeg odjeljenja Bolnice u Bijelom Polju.

Kako javljaju "Vijesti iz Bijelog Polja", memorandum o izgradnji danas su potpisali direktor Bolnice Kenan Erović, Veljo Čađenović državni sekretar u Ministarstvu zdravlja i predstavnik Hemiiasa Jasmin Crnovršanin.

Izgradnja odjeljenja je predviđena na drugom spratu zgrade a imaće 30 soba, sa pratećim sadržajima.

"Ukupna kvadratura dječjeg odjeljenja iznosiće 900 kvadrata, poznato nam je da je dosadašnje dječije odjeljenje bilo u dosta lošim uslovima čak u nekoj prvobitnoj situaciji kada je bilo useljeno nije namjenski bilo za dječije odjeljenje, imaće ukupno 39 kreveta, novina je da će u sklopu dječijeg odjeljenja postojati i dnevna bolnica u sklopu dječijeg odjeljenja, kao i intenzivna njega na dječijem odjeljenju", kazao je predstavnik Fondacije Hemias Jasmin Crnovršanin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.