Golubović reagovao: Optužbe notorne neistine, autori će odgovarati
Vlastimir Golubović

Golubović reagovao: Optužbe notorne neistine, autori će odgovarati

Predsjednik Privredne komore Crne Gore (PKCG) Vlastimir Golubović saopštio je da su netačne optužbe da obilazi privatnike po Zeti, tražeći od njih spisak svojih zaposlenih sa jedinstvenim matičnim brojem i brojem telefona.

"Građanima Crne Gore, posebno stanovnicima Zete, želim da saopštim da su apsolutne neistine izrečene u saopštenju koalicije 'Za budućnost Crne Gore' u kome kažu da su u posjedu informacija da ja kao predsjednik Privredne komore i kandidat za poslanika sa liste 'Odlučno za Crnu Goru - DPS Milo Đukanović' ovih dana intenzivno obilazim privatnike po Zeti i tražim od njih da mi dostave spisak svojih zaposlenih sa jedinstvenim matičnim brojem i brojem telefona", saopštio je Golubović.

To je, poručuje, još jedna u nizu notornih neistina i klasičnih manipulacija kojima žele da učvrste svoje biračko tijelo.

"Razlog za ovu pisaniju je što se njihovo članstvo i simpatizeri, zbog nedosljedne politike rukovodstva koalicije, potpuno dobrovoljno sve više okreću DPS-u. Tu ogorčenost donedavnih simpatizera ove koalicije osjećaju najviše vođe koalicije, oni koji bi trebalo da brinu o interesima svojih potencijalnih birača, a ne o tuđim interesima i svojim foteljama", kazao je Golubović, navodeći da će autori za neistine odgovarati na sudu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.