U jeku koronavirusa DJ tokom nastupa pije iz boce, pa iz usta prska publiku (VIDEO)

Snimak DJ-a koji pije iz boce alkohol, a potom iz usta prska publiku oko njega, zgrozila je sve koji su ovo vidjeli.

Snimak je osvanuo na internetu u toku novog talasa epidemije koronavirusa u Španiji.

Šokantan snimak pokazuje DJ-a Fali Sotomajora u Kokun Okean klubu u španskoj regiji Kosta del Sol (Andaluzija) kako ispija alkohol a onda pljuje po masi oko njega.

Scena dolazi samo nekoliko dana nakon što su ministri odlučili ponovno da uspostave karantinska ograničenja putovanja u Španiju.

Nakon što je snimak stigao na internet Satomajor se izvinio zbog svojih postupaka i priznao da ga je “sramota i da mu je žao” zbog onoga što se dogodilo.

“Prihvatamo potpunu odgovornost za ovaj incident i sramimo se i žao nam je zbog onoga što se dogodilo”, rekli su iz DJ-evog PR tima i dodali:

“Kokun Okean klub nije ni na koji način odgovoran za naše postupke i u potpunosti poštuje socijalno distanciranje. Video je snimljen u periodu kada nisu bile uvedene mjere.”

Prema lokalnim medijima incident se dogodio 7. jula, a video je objavljen na Fejsbuku u subotu.

U petak je špansko ministarstvo zdravstva prijavilo 3.092 nova slučaja koronavirusa u zemlji, što je najveći skok od kada je u junu ukinuta vanredna situacija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.