Na Kosovu juče preminule još tri osobe od koronavirusa, pozitivnih 183
Foto: Koha

Ukupan broj preminulih 82

Na Kosovu juče preminule još tri osobe od koronavirusa, pozitivnih 183

Nacionalni institut za javno zdravlje Kosova (NIJZ) saopštio je da su juče preminule tri osobe čime je broj preminulih povećan na 82 pacijenta.

Testirano je 365 uzoraka i da je 183 osoba pozitivno na koronavirus, čime je ukupan broj do sada zaraženih 3.886 osoba, prenosi Beta.

Sa juče izliječenih 57 osoba ukupan broj oporavljenih je 2.003 slučaja, dok je aktivnih slučajeva 1.801.

Juče su pozitivni slučajevi - 73 iz opštine Priština, u opštini Gnjilane 20, opštini Peć 13, opštini Vučitrn 11, opštini Kosovo Polje 10, opštini Lipljan 10 i u opštini Mitrovica 9 slučajeva.

U opštini Srbica pozitivnih je bilo 6 slučajeva kao i Uroševcu, u opštinima Prizren i Glogovac po 4 slučaja, a u opštinama i Kamenica po 3 slučaja.

Po dva slučaja je bilo u opštinama Orahovac, Vitina, Istok i Gračanica i po jedan slučaj u opštinama Zubin Potok, Dragaš i Mališevo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.