Otkazan
Foto: Facebook

Otkazan "Adria Tour" zbog korone

Organizatori teniskog Adria tura saopštili su danas da se manifestacija otkazuje i da neće biti održani turniri u Banjaluci i Sarajevu.

Odluka je donijeta na današnjem sastanku svih članova Organizacionog odbora Adria tura.

"Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banjaluci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja posljednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave", izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

On je zahvalio svim učesnicima iz Teniskog saveza Republike Srpske, grada Sarajeva i ostalima koji su radili na pripremi događaja.

"Cijenimo to i ostajemo prijatelji, a nadamo se da ćemo našu ideju sprovesti u djelo, čim se za to steknu uslovi", dodao je Đoković.

Đoković je podsjetio da je ideja Adria tura bila humanitarnog karaktera, sa ciljem da se omogući zarada igračima iz regiona, pomogne humanitarnim organizacijama i da se promovišu dobre vrijednosti.

"Ostajemo sada usmjereni na podršku svima onima koji su inficirani koronavirusom sa željom da se što prije oporave", naveo je Organizacioni odbor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.