Bulatović: Carević i Radović obmanuli javnost, nisu ponudili ostavke
Vladimir Bulatović, Foto: Crnogorska

Bulatović: Carević i Radović obmanuli javnost, nisu ponudili ostavke

Vladimir Bulatović, predsjednik opštinskog odbora (OO) Crnogorske partije se obratio javnosti povodom jučerašnje objave da su Carević i Radović ponudili ostavke, odnosno da su time samo obmanuli javnost kako se navodi u saopštenju.

"Poštovani gradjani Budve i Crne Gore, imamo obavezu i odgovornost da Vam se obratimo s ciljem razjašnjenja odnosa koji postoje u Budvanskoj skupštini opštine. Iako mjesecima unazad govore da im funkcije i fotelje nisu važne predsjednik opštine Budva i predsjednik skupštine Budva obmanjuju cjelokupnu budvansku i crnogorsku javnost, ostavkama koje kako kažu danas ne važe", naveo je Bulatović.

On je istakao da su pored navedenog Carević i Radović zakazali sjednicu 29. maja suprotno volji deklarisane većine koja postoji u lokalnom parlamentu.

"Jedan od osnovnih postulate našeg političkog djelovanja je da se naši funkcioneri uzdržavaju od javnog komentarisanja tema i pitanja i učestvovanja u dogadjajima čija bi posljedica mogla da bude povreda nacionalnih, etničkih ili vjerskih sentimenata gradjana Budve i Crne Gore uz puno poštovanje Ustava i zakona Crne Gore", kazuje se u saopštenju.

Bulatović je objasnio da obzirom na osjetljivi momenat za sveukupni razvoj crnogorskog društva i države koji se nalaze pod kako on smatra retrogradnim politikama, dužan je da kao predsjednik OO i Crnogorska kao opoziciona partija spriječe produbljivanje podjela u društvu, i suzdrže se od komentarisanja vjerskih pitanja na lokalnom nivou.

"Teme koje su nama kao gradjanima Budve važne su: tehnička pitanja ko vodi izvršnu i zakonodavnu vlast, na koji način se upravlja novcem gradjana Budve, koji su projekti prioriteni za razvoj našeg grada, kako pomoći privrednicima u ovom osjetljivom momentu. Tako je bilo od osnivanja Crnogorske i ostajemo pri tim stavovima pa da ćemo svake nedelje imati smjenu vlasti", poručio je Bulatović.

U saopštenju je zaključio da je odbornik Stevan Džaković jedan od poznatih protivnika prethodne i svih korupcionaških vlasti, saglasan sa gore navedenim postulatima ida im je čast da buduna istoj ispravnoj strani u ovom momentu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.